PURE VERZORGING

Pure ingrediënten, zuivere werking.

Wist je dat..
de darmen een belangrijke sleutel tot onze gezondheid zijn? Onze fitheid, van zowel lichaam als geest wordt hier voor een groot deel door bepaald.
er in 99% van de cosmetica zeer veel schadelijke stoffen zitten die de huid afsluiten en uitdrogen in plaats van voeden?
De voedingssupplementen & cosmetica van Ringana zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% pure en verse ingrediënten.

  • Ringana_Produktbuch_en4
  • Ringana_Produktbuch_en6
  • Ringana_Produktbuch_en5
  • Ringana_Produktbuch_en2
  • Ringana_Produktbuch_en8
Verjong jezelf, voel je fit
De voedingssupplementen & cosmetica van Ringana zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van 100% pure en verse ingrediënten. Dit is absoluut uniek, er zijn geen conserveringsmiddelen, opvulmiddelen of schadelijke stoffen (zoals bij praktisch alle andere cosmetica producten) toegevoegd.  

Een milde detox kuur ondersteunt jouw gezonde leefstijl gedurende retraîtes.
De voedingssupplementen, gevriesdroogde poeders, die in water oplosbaar zijn, zijn qua samenstelling zeer uitgebalanceerd en makkelijk in het gebruik, rijk aan mineralen en vitamines uit de beste bronnen, zonder synthetische toevoegingen.
De detox, omega, move en fem capsules zijn voor mij favoriet.
De cosmetica producten, met pure ingrediënten, zonder enige toevoeging van minerale afsluitende oliën, die de huid uitdrogen, gebruik ik nu zelf enige tijd. Ik ben zeer blij met het herstellende resultaat van de voedende cremes, voor mijn veel te vaak aan de zon blootgestelde huid.

Ringana bestaat al 20 jaar en heeft in 2013 een onderscheiding voor beste onderneming ontvangen.
De visie van deze onderneming komt overeen met mijn gezonde life-style filosofie en draagt door zijn zuiverheid bij aan een betere wereld.

Neem contact op als je geïnteresseerd bent in de producten.

Bekijk mijn Ringana partnersite of neem contact op als je geïnteresseerd bent in de producten.